Infokami


U12PRINT ( You Want To Print ) adalah laman web yang dimiliki sepenuhnya oleh Syarikat SENTRALPOINT SYSTEMS. U12PRINT adalah salah satu dari cabang perkhidmatan syarikat kami yang menyediakan perkhidmatan DTP, Advertising dan Publishing.

Syarikat mula beroperasi sejak 2006 di Petaling Jaya, Selangor dan kini beroperasi di 2-11A, Jalan Orkid 1F, Bandar Bukit Sentosa, 48300 Rawang, Selangor.

Laman web : www.sentralpoint.com

Emel : sentralpoint@gmail.com


Dibalik Tabir Perkhidmatan  :
Zulkefli Nawawi adalah pengurus dan pemilik syarikat Sentralpoint Systems, iaitu syarikat yang mengendalikan halaman web www.u12print.com ini.
Mempunyai pengalaman lebih 18 tahun dalam bidang grafik dan latihan komputer. Pernah menjadi pelukis di Pustaka Zaman Sdn. Bhd., Pustaka Delta Pelajaran, tenaga pengajar IT di Cosmopoint Institute, Syarikat Permodalan DPMM dan Kementerian Belia dan Sukan.  

Zulkefli Nawawi
Pengurus 


Mukry Abadi
Designer 
Mukry Abadi mempunyai pengalaman lebih 15 tahun dalam bidang grafik (Penerbitan), Antara syarikat penerbitan yang beliau pernah sertai ialah Pustaka Delta Pelajaran Sdn. Bhd, Mahir Publication, Fajar Bakti Sdn. Bhd. (Oxford University Press).
Seterusnya sebagai perunding penerbitan untuk Jabatan-Jabatan Kerajaan seperti Perbadanan Putrajaya, Jabatan Perancang Bandar, Jabatan Kerja Raya, SEDA. Beliau terlibat dalam penghasilan susun atur layout (DTP) seperti Laporan Tahunan, Jurnal, Buletin, Risalah, Poster, Banner, Bunting dan lain-lain.